Monday, 7 December 2009

*** my business blog***

Blog bisnes saya CASPER ONLINE NIAGA.
Baru nak berjinak-jinak dengan dunia bisnes. Wahh ayat.
Ya betul..buat permulaan saya letakkan pic baju kurung dulu. Saya dan En.Atan plan nak bisnes serunding online. Tapi memandang kan En.Atan busy dengan LIMA 2009(kena masak untuk VIP) maka hasrat tu kami hold dulu. Minggu ni baru project nak start.

So please support me ok kawan-kawan...

2 comments:

nord@esntek73 said...

oklah...hmpa wat dulu nnti kami tlg promote kt hmpa...LIMA09 rugi x leh p...

Madam Casper said...

Puan Nord
Tengkiuuuu
Tu la kami tunggu gak hampa mai tapi tak nampak muka langsung.
Thn ni tak best macam thn2 sebelumnya mungkin sbb red arrows tak dak kot,

Blog Widget by LinkWithin