Wednesday, 25 May 2011

Tolong bagi idea kat aku!!!

Aku rasa aku tak mau kerja. Aku nak dok rumah. Jadi surirumah. Tapi dalam masa yang sama aku nak aku ada income sendiri. Tapi aku tak reti masak dan nak berniaga. Memang aku kerja la ni off 2 hari tapi dalam 2 hari tu aku tak sempat nak kelebek anak2 aku. Sedih sbb minggu ni anak2 aku exam tapi aku tak sempat nak dok buat ulang kaji dengan depa. Tawakal saja lah kata aku pada Luqman.
Target aku sebelum posa tahun depan aku nak berhenti. Elok lah time tu hutang kereta dah habis bayar..lega.

Jadi tolong bagi idea kat aku macam mana nak dok rumah tapi income masuk..jangan suruh aku jadik bby sitter yer sbb aku ni cenge'.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin