Wednesday, 21 December 2011

he was 11 years old today

 Muka bangun tidoq masing-masing...Muadz tu pakai diapers jer



Hari ni hari lahir Luqman Atiff. Cukup 11 tahun usia dia. Dia sendiri tak sedar yang hari ni birthday dia. En.Atan ada bawa balik butter kek yang aku pesan sebab mengidam nak makan. Bangun pagi tadi aku tengok elok ja kek tu tak berusik. Maka kek tu kita jadikan kek birthday abang jer ler. Kejutkan dia ..dia kejutkan adik-adik dia..maka taraaaaaaaaaaa just a simple celebration. Candle tak der so we blow the lighter pun kira ok lah. Janji depa happy....

1 comment:

mamaijat said...

.....yang penting ingatan....
terapkan kat dalam diri anak2..saling ingat mengingati hari lahir sesama sendiri...

Blog Widget by LinkWithin