Wednesday, 20 June 2012

Cuba komen


Rumah banyak kat Taman Nilam tu tak dibuka untuk di beli ker?
 ·  ·  · 15 June at 15:48
  • 2 people like this.
    • Dato Ahmad Kuah saya rasa ada untuk dijual...boleh berhubung terus dengan lada'
      15 June at 15:49 · 
    • Baderol Sham rumah dekat taman Nilam ramai yg tolak. adik saya pun dapat 1 unit tapi dia tolak dari nak beli rumah tu sebab ada masalah dengan kejiranan situ..
      15 June at 22:38 ·  · 2
    • Pen Celup orang bukit malut suka buat kecoh kat situ....
      16 June at 01:09 ·  · 4
    • Baderol Sham ‎+1
      16 June at 08:08 · 
    • Pen Celup ari tu aku tgk polis buat road block siap bawak senapang lagi area taman nilam dengan ayaq hangat waktu malam nie glamor polis tunggu kat jalan ke ayaq hangat la haha
      Monday at 02:30 · 
    • Hasnita Noor Hassan ya ka?? sbb sya ada risik2 juga depa kata org bukit malut tu ok..
      21 hours ago · 
    • Pen Celup okey la sangat...
      14 hours ago ·  · 1
    • Aiman Aziz ok sgtt222
      14 hours ago ·  · 1
    • Aiman Aziz kdg2 tlebih ok pn ada
      14 hours ago · 
    • James Jackie kalu dah kata ok jd try la pi dok situ hehehe tp kena tanya gak sal pe kebanyakan warga langkawi x mau dok situ
      13 hours ago ·  · 1
    • Pen Celup try dok sehari kat situ hampa faham la
      13 hours ago ·  · 1
    • Muhaini Cheremli dulu my sis stay kat situ, skrng dah pindah.... ;-)
      13 hours ago · 
    • Naniee Dyno tmn nilam dibina khas utk warga burma yg membakar rumah di bukit malut! hahah.. pas2 wat kacau kt tmn tu.. saya p sekejap je wat jamuan kt medan kt situ.. boleh depa p serbu p mkn gak.. abis tu, repot polis aarr suh mai halau! hhaddooii.. mcm2 lerr org itu ek!.. huhuh..
      11 hours ago · 
    • Pen Celup x pelik ka rumah terbakar bukan nk padam api dari merebak tapi mepa angkat tv peti ais semua barang berharga baru bakar lol...
      6 hours ago · 
    • Baderol Sham 
      erk konspirasi bakar jek dekat bukit malot.. yg herannyer barang berharga semua selamat.. yg tak selamat rumah, tilam buruk. Moto buruk.. yg len semua ok.. pastu tiap2 tahun ada saja yg terbakarnyer.. adik saya penah keja kedai potostate ad...See more
      34 minutes ago · 
    • Hasnita Noor Hassan ya ka...thanks for the info ya. tu yang saya fikir byk kali tu sbb sya & husband kerja. So anak ber3 yg balik sekolah mmg tinggal kat rumah la. itu yg dok fikir boleh tinggal ke tidak. kami ada la pi meronda situ, tgk byk budak2 remaja warga burma tu la kot melepak kat rumah2 kosong tu.
      6 minutes ago · 

1 comment:

tunoor73 said...

woit....nk pindah mana lagi nihhhh...cari umah byk bilik senang kami nk p tdoq

Blog Widget by LinkWithin