Tuesday, 20 August 2013

Deco sempena raya

I suka mendeco walaupun tak semenggah mana. Janji cantik pada pandangan mata i. Kalau rumah berserabut i rasa rimas dan serabut alam. Tapi masalah budak2 ni...pantang kalau rumah berkemas kat situlah dia orang main. Buat kecah dan sepah. Ini menimbulkan amarah sesangat. Hahahaha. I cinta sangat kat konsep english style tu. Cantik saja tapi tidak lah sarat bebenor deconya. Kang tak bernapas nanti. Tak pa la kita pelan2 kayuhkan. 


Ini konsep mix & match. Sarung kusyen tu bang teh toreh jadi nak tutup kecacatan...kita beli alas sofa kat RAM HOME DECOR. Beli masa sales dapat lah RM 79.00 saja. Chair back tu wallap MIL punya dengan izin hehe. I suka merayap kat RAM ni sebab every week ada saja benda baru. Harga pun boleh tak mahal sangat. Banyak pilihan. Jadi jika ada sesiapa yang ke Langkawi silalah ke RAM HOME DECOR SDN BHD

Deco yang tak seberapa. Janji kemas ..kemas la sangat kan???. Spot kat curtain hitam putih tu. Ada 2 layer ok. Itu pun i beli kat RAM HOME DECOR juga. Sekeping cuma RM27.00. Banyak pilihan. Colour tu pilihan En.Atan memandangkan dia yang bayor heheh jadi i folo jer. I ingat nak pi beli curtain lagi lah kat RAM. Tunggu tabung penuh.Table runner pun I beli kat RAM juga. RM10 saja. Ini pun beli lepas raya juga hahaha ya beli dengan duit raya yang ayah i kasi tu. I nak pi angkut table runner lagi, carpet quilt tu. 

Almari kasut baru beli lepas raya hehehe. Saja pilih warna putih sebab henglish style kan. Dok plan nak tempek sticker bunga2 tu ha. Hiasan atas tu semua i beli kat RAM. Mug 2 biji tu dapat free kat RAM. 


1 comment:

Ishak Ismail said...

english style memang ok.. nampak kemas

Blog Widget by LinkWithin