Friday, 11 September 2009

**20 ramadhan**

Berbuka dengan anak-anak lagi. Menu berbuka kemarin ayam masak madu, kuih-muih, daging masak itam dan ikan goreng, air sirap bandung. Saya tak masak tapi En.Atan tapaukan. Masak nasi jer dan buat air..dats it. Senang kan?? hahahaha memang la senang..tapi sekali 2 org budak kecik tu buat hal..haru-biru ooo. ibu jugak la yang nak urut dada, tarik napaih tahan sabaq.
Sebelum azan dan lagi test Muad'z pakai baju ni..hahahahah ibu rasa awak cute sangat la Muad'z
kesian Muad'z sa,pai tertidoq dalam stroller..tunggu abang dan kakak main bunga api


xtvt lepas berbuka dan buang apa yang patut main bunga api la..anak2 den la tu





tak nampak orang yang main bunga api tu..nampak cahaya jer kira halal lah

syok nya main bunga api..


nota kaki tangan: pic adalah sangat blurr sebab camera cap ayam daging

No comments:

Blog Widget by LinkWithin