Friday, 11 September 2009

** 21 ramadhan**

Mood: swing, meluat, ting tong (macam2 rasa ada dalam hati ni)

Kisahnya?: Hari ni dah 11/9/09 gaji belum dapat lagi. Alih2 tadi HQ call minta buat list advance?? WTH?? Orang nak raya dan sure la nak pakai duit. Apa kes nak bagi advance yang berapa sen tu?? Memang la berapa sen tu pun duit tapi nak raya ni sure macam2 nak beli. Aku tiba2 teringat kat security yang gaji berapa sen tu..nak buat persiapan raya. Mostly bini2 security tu suri rumah jer. Adoiiii.

4 comments:

kak ja said...

Cian Cas..

Setakat advance ciput2 mana cukup, kan? Cari keje lainlah, Cas!! Atau mintak naik pangkat, jd boss; boss Cas suruh jd cleaner ka, Mat Despatch ka..

caspercute said...

hahhaha kak ja tu la..huhuhuhuhu poyo ja rasa. saya dah minta a few place tapi nan ada jawapannya. harap2 lepas raya ni ada lah InsyaAllah.
Huh bos saya tu?? ishh w/pun dia cam giant tapi sy tgk dia haluihhhhhhhh ja kak ja...

pu3iman said...

mmg sakit ati kalau advance seciput mcm siput h1n1!!! nak shopping sakan pun terpaksa batalkan niat :(

daela said...

Salam akk...uiii dila br buat link akk dlm blog dila..coz dila busy terlampau lately nih...ape pun..selamat berhari raya...akan datang...

Blog Widget by LinkWithin