Saturday, 24 October 2009

*** Pasai dia...***

Walaupun dia yang sulung tapi dia:

1. cukup la penakut..nak ke bilik air pun minta adik teman
2. manja ya amatttttt mengalahkan danish
3. cukup la lambat nak habiskan sesuatu kerja. Kena kejutkan dia kol 6 pagi untuk bersiap ke
kesekolah. Padahal jarak sekolah dan rumah sepelaung jer wehh.
ada lagi tu tapi cukup la 3....
Tapi dia juga:

1. seorang abang yang "menjaga" adik-adiknya
2. rajin
3. kuat makan pun ya jugak teruatama ayam wahahahahahahha
4. kepala otak dia gila2...ikut sapa ntah ler
dan lain-lain laaaaaaaaaaa
tengokla perangai dia..happy sebab dapat "qekah" umbut nyoq tu

pas tu partner in crime dia mai join. ishh anak sapa yang berlemoih tu????

nota kaki tangan: apa pun dia tetap d best LUQMAN ATIFF

4 comments:

*ayu the sun* said...

ayu suka gambaq yang 1st tu kak.. sangat cheeky!!!!!!

:)

NORHAYATI BERAHIM said...

ALLAH bless abang..insya-ALLAH dia akan jadi anak yang baik nanti..

nizaa said...

dah besaqq budak bulat nih..hahaha

Madam Casper said...

ayu: huh bab buat muka cam tu dia mmg pakar...sabar jer la dgn dia

kak yati: InsyaAllah..doa2 kan lah kak

niza: hah tau tak pa...mau tak besaq qeja makan ayam ja hari2...

Blog Widget by LinkWithin