Tuesday, 17 November 2009

*** dia dah boleh meniarap***

Adik botak dah boleh meniarap. Syabas bete!! kira cepat jugak la dia meniarap memandangkan berat badannya yang bagai di pam-pam itu.
Tatkala (ceh pakai bahasa klasik tu) saya melihat dia meniarap wah kekaguman dan kebanggaan amat terserlah.
Tu saja la tu nak enterprame..tayang vontot dia plak tu. Mementang baru lepas celebrate birthday dia..sabaq jer la

7 comments:

PUTUBAMBU said...

bagus..dah boleh meniarap..
peh ni boleh merangkak pulak..
boleh le 'mop' lantai tu sekalik..hehehe

(pesan tuk Qaireen jugak tu)

Qaireen dah meniarap lama dah.. dah sebulan rasanya...
la ni dah berpusing pulak..
kengkadang nampak dia angkat bontot sikit2..

cepat betul anak dara aku sorang tu.. cepat meniarap.. cepat tumbuh gigi

Madam Casper said...

Putu
Tu ler teruja sungguh la tgk dia meniarap sbb dok ingat lambat la dia nak boleh meniarap maklum la bina badan keh keh keh

hah sungguh lepas ni mop lantai la keja dia,,,

Bila la leh jumpa Qaireen ni nak gigit seround

PUTUBAMBU said...

aku pulak nak gigit mu'adz 2 round..boleh? hehehe

nord@esntek73 said...

bila leh merangkak tuu nnti bolehlah buat adik untuk muadz sorang lagi....hahahah

nord@esntek73 said...

nnti pas merangkak..leh buat adik sorang lagi kt muadz...

cik zatil said...

beshnye laa adik botak coz mummy die letak gambo die dari kecik2 lagi, nnt besor besor die tgk balik ni mst suke neh..

Madam Casper said...

nord..
huh..kami mana bleh langkau hampa.kalau hampa tambah kami pun tambah hahahahahha

cik zatil..
tu ler agak2 bila dia celik IT nanti blog akak ni ada lagi ker tak tau laa

Blog Widget by LinkWithin