Tuesday, 17 November 2009

*** love letter for En.Atan***

Semalam.
En.Atan dapat love letter lagi. Si Penghantar love letter tu perempuan ok. Hantar depan saya pulak tu. Saya tak marah pun malah saya suka. Nak tengok love letter tu?
*
*
*
*
*
*
*
V
Cuba click apa yang di tulis.


Nota kaki tangan: Tu kalau tak insaf jugak tak tau la nak kata apa dah...

10 comments:

daela said...

ahahahaha...syabas tuk penulis tu kak casper kan..ahahahaha...elok tuk amy jugak sy rasa.!!!

PUTUBAMBU said...

kah..kah..!!
adeeillaaa...

harap2 masuk le ke dlm otak Chef Atan ye...

pesanan penaja sekaligus amaran tu... hehehe..

Madam Casper said...

Putu..
Ha harap2 cam tu la..wakakakakkaa selamber kodok jer budak kecik tu sound en.atan

Madam Casper said...

Dila
Tu la..anak2 tarbiah pun dia buat derk jer..ni anak jiran plak tarbiah dia gasakkkk

nizaa said...

apa respon en atan?

Madam Casper said...

Niza..
respon?? huhuhu macam la tak tau cam na dia tu..buat sakit ati jerrkkk

ibusinga said...

no7 tu bahaya tau cik atan!!!

kak ja said...

Cas, elok point No 8 tu ditulis dgn pen merah!!

cik zatil said...

hahaha..betol betol love letter neh..incip atan reply tak sis? :)

Madam Casper said...

doc singa..
tu la masuk point no 7 tu kami pakat gelak kuat2...

kak ja..
kalau dah pesyen ketegak tu kak ja..tulis dgn dakwat warna-warni pun depa tak layan

cik zatil
knowing en.atan...dia boleh buat selamber kodok..

Blog Widget by LinkWithin