Monday, 9 November 2009

*** graduation day part 1***


Ada part-part pulak nak bercerita tu. Hari Khamis last week saya ke Bella Vista. Ada hari graduation untuk anak saya yang berdua tu. Excited sungguh la. Saya yang tua pun excited. Majlis bermula pukul 2 petang. Kami sampai agak lambat..kelam kabut la sikit. Lepas jer serah budak berdua tu kat cikgu depa, kami pun masuk dalam dewan..nah orang dah ramai ooo..tempat duduk pun ala-ala tak der jer.
Seperti biasa sebelum apa2 majlis saheh ada ucapan resmi dulu kan?? Jadik layan jer ler ..tu pun antara dengar dan tak dengar keh keh keh

No comments:

Blog Widget by LinkWithin