Tuesday, 24 November 2009

*** hampagas al poyos ***

TMS Machine yang hampagas
Daily attendance record!!
Hampagas..
Nampak tak TMS machine kat atas tu
Nampak tak daily attendance record kat bawah tu
Poyos..
Semalam masa nak check-out dah pi scan TMS Card kat machine tu
Hari ni dapat fax daily attendance record aku tak check out pas tu suka-suki depa kata aku absent..
Adoiii..kalau aku absent takkan la ada check-in record takkan ada hantu raya plak yang menyamaq jadi aku?? ISO konon..dapat pun staff yang lebih bangang dari ISO tu sendiri la..
TMS machine ni pun ting-tong jugak..sometimes ok sometime al poyos..
Huh fed-up....


Nota Kaki tangan: kena isi form la plak.Buang dakwat pen jer oiiii

1 comment:

cik zatil said...

kak casper sabo sabo.. sekali sekala je tuh..

ala.. benda alah tu die jeles nengok kak casper berdedikasi sgt dtg keje hari2.. hehee

Blog Widget by LinkWithin