Monday, 2 November 2009

*** make over part 1***

Weekend saya tak de keja. Boring!!. Jadik saya ambik keputusan nak cat meja tu dengan color putih. English style kononnya. Jadik gigih la saya cat. Semua saya buat sendiri . Pi beli cat sendiri, balik mengecat. Huhuhuh nak cantik punya pasai. Gue redha jer. En.Atan baby sit Adik Botak dan Danish. Kalau tidak mau belengas Danish dgn cat putih.
Hasilnya seperti di atas. Ada sesuatu yang kurang. Kerusi rotan tu. Ya kerusi rotan tu juga harus di cat dgn color putih. Pasu bunga tu pun sama. Minggu depan la saya buat semua tu.

4 comments:

ibusinga said...

jangan sampai Cik Mamat pun kena cat, dah....

Madam Casper said...

hehehehhee tu la...rasa jemu tgk kala che mamat boh ja cat nooo

nizaa said...

wahhh..tak sabaq nak tengok hasilan english style..aga2 bopa lama ni nak sudah dan dapat tengok ke semua?? haha

Madam Casper said...

hahahahahha...tak tau la bila nak sudahnya. entah2 tak jadik english style jadik batak style ngeh ngeh ngeh sapa nak jawab???

Blog Widget by LinkWithin