Wednesday, 4 November 2009

*** gambar edit***

Saja susun ikut urutan. Macam-macam patern muka depa. Tapi kebanyakkan orang kata muka budak2 ni ikut saya (patut la cun..wakakakkaka) Bang chik sorang jer ikut abahnya hihihihii.


Sejak di perkenalkan dengan photoscape ni wahh kemain semangat lagi saya. Qeja dok edit gambar jer keh keh keh .Besalah dah peqhak buih apa boleh buat noo. Lepas ni saya nak try belajar cara nak edit muka bagi nampak gebuuuu....tungguuu

4 comments:

PUTUBAMBU said...

wah hang...kemain advance nya yek?
jeles aku yg tak tau ape2 pasal photoscape ni..

tapi mmg cun ah gambor budak2 tu..
best je tgk..

sok2..membesar sama2...

Madam Casper said...

hehehehhee
putu tu ler gila kentang la plak dok edit pic ni haru sungguh la hehehhehe

mu cepat la tryyy

hah org tgk mmg la syok...nanti besaq segagan jaaa..tapi masa kecik ni letihh sesangat ngan depa huhuhu

ibusinga said...

5 askar ya...?
sama lah...
edit kat picnik.com pun best...cobatrytest...

Madam Casper said...

ibusinga
yer 5 tentera....
sama yer?? letih nak layan karenah depa tapi best kan???
ha dah try masuk picknik.com mmg syokk

Blog Widget by LinkWithin