Wednesday, 25 November 2009

*** pra LIMA 2009 ***


Bunting dah siap pasang...
MIEC Hall pun dah berubah wajah..

Hah ini lah En.Atan..rampingkan???

LIMA 2009
LANGKAWI INTERNATIONAL MARITIME & AEROSPACE
START 1/12 till 5/12

Public boleh masuk dalam itu dewan MIEC mungkin pada 4&5/12..harga tiket nak masuk enggak lah saya tahu. (erkk En.Atan dah dapat pass masuk free hik hik hik )
Oleh kerana LIMA 2009 nih la maka my En.Atan super duper bz..

Jadik kalo ada yang datang nak tengok pameran LIMA ni..oh please roger-roger saya yer...kita jumpa minum teh tarik...

4 comments:

nord@esntek73 said...

casper...insyaallah kita.jumpa....klu kami x p hmpa snap gambar semua jet2 tu n link kt kami naa....

Madam Casper said...

nord
yes...
no problem...

Sumijelly said...

wah...bestkan dpt duk kat citu...
leh tgk lima..
sumi x pernah tgk..
tgk nombor lima adalah..hahaha

Madam Casper said...

Sumi
haaa tak de yg best nya bila kapal terbang ka jet ka terbang bebas atas bumbung rumah..
Anak nak tido pun tak leh..bila anak tak tido mak pun tak leh tumpang buat taik mata hihihihihihi

Blog Widget by LinkWithin