Monday, 21 December 2009

*** arthur suka Gwen euwwwww***



Ada yang tengok episod semalam kat tb3??
Hengist musuh King Uther tu nak kidnap Lady Morgana nak minta ransom. Sekali Morgana dapat escaped dan Gwen di suruh menyamar jadik Morgana.
King Uther tak nak ambik risiko pi selamatkan Gwen walaupun di desak oleh Morgana. Depan King Uther, Arthur pura-pura setuju dengan bapanya. Tapi dalam diam2 dia dan Melin memang nak pi selamat kan Gwen.
Sepanjang perjalanan nak pi selamatkan Gwen, Merlin berjaya korek rahsia Arthur. Arthur akhirnya mengaku yang dia memang sukakan Gwen tapi tak pasti arah perhubungan tu. Ya la bapa dia kan KING takkan nak terima orang gaji jadi menantu. Merlin cakap benda tu akan berubah bila Arthur yang jadi KING nanti. Kata Arthur larat ker Gwen nak tunggu saat tu?

Dalam episod semalam jugak, Gwen jumpa balik dgn Lancelot. Rupa-rupanya Lancelot dan Gwen saling memendam perasaan. Part ni aku kesian kat Arthur ...huhu adakah kesian sbb Arthur tu handsome (En.Atan handsome lagik huhuhu)

Apapun Lancelot dapat agak yang Arthur memang sukakan Gwen. Dan dalam keadaan redha gitu dia sedia lepaskan Gwen kepada Arthur. Kesian Gwen, kesian Arthur dan kesian Lancelot.

4 comments:

PUTUBAMBU said...

kita tgk semalam..
kita ingatkan si merlin tu yg suka kat Gwen..

tu lah keistimewaan Gwen kan.. walaupun dia itam.. tetap gak anak raja tu minat kat dia..

Arthur tu kengkadang ego..taknak ngaku...

Madam Casper said...

haa tu laa..kita pun dok ingat merlin suka gwen. tapi rasa macam merlin suka morgana jugak ish2..

Hhehhehe arthur ego sbb dia kan perwaris takhta.

ibusinga said...

yang telinga capang tu sapa???
kita bizi laa..
tak sempat tengok..
sempat tgk mamat tinga capang tu je...

nizaa said...

alamak..tak minat merlin...cmno?

Blog Widget by LinkWithin