Monday, 21 December 2009

*** monday bluess untuk aku ***

Monday!!!!
Lupa nak wish abang hari ni birthday dia.
Dah lewat.
Pukul 8.00am sudah tapi masih kat rumah.
Pi opis merempit. Mujoq En.Atan off hari ni.
Jadik dia jaga la anak2 dia. Heheheheheh.
Naik jambatan jeling jam kat Langkawi Lagoon tu (macam ben clock kat London tu la lebih kurang)
Uiiii dah 815..ayooooo speed lagi..
Tetiba..kat depan
Keta Merc C180 (Wa taktau apa makna C180 tu )
Slow cam kure-kure.
Adoi pagi2 ni sempat lagi nak bersiar-siar.
Orang kalut nak pi keja daaaa
(Dalam hati) Keta besar tapi slow cam koqa..
(Dalam hati juga) Laju la weiiiiiiiiiiiii
Dok slow jugak. Bercakap dalam hati mana driver merc nak dengar.
Bosan terus bg signal overtake itu Merc..dan sempat gak jeling maut wakakakakkaa.
Sekali pak aji dan mak aji daaaa patut laaa..huhuhuhuhu
Pak aji dah spoil kan mood saya dengan merc nya itu..
Sampai kat opis lagi la mood saya spoilll


Nota kaki tangan: Puan Nord . Pak aji dan mak aji itu adalah x-landlord hampa dulu..Haji Sidek hua hua hua hua

6 comments:

nord@esntek73 said...

ooooo...ya kaaa.. mmg la pak ali tu slow sikit...orang tua bw keta hang ni pun...dah tau pak aji naik slow...potong jalah....yang dok p kata lam hati tu wat pa......potong jangan x potong...hahhahaha

Madam Casper said...

huh kalau nak bawak slow jgn la pakai merc hihihihihihi

ibusinga said...

besday encik atan kah???
hepi besday untuk dia...
:)

nord@esntek73 said...

ibu singa...bukan besday en atan...besday anak sulung madam laaa....

Sumijelly said...

dah sms ker kat En Atan..kangmajuk lak..
balik dia x moh beli pizza lak kang..hahahaha

uishk..akak merempit ker g kerja??
jgn kak... nak rempit ajak la sumi..hehehe

Lyn Yusoff said...

i hate monday..
huhuhuh

Blog Widget by LinkWithin