Thursday, 17 December 2009

***SJ:PERTANDINGAN TEMPAT KERJA PALING SERABUT***

PERTANDINGAN TEMPAT KERJA PALING SERABUT DI SUMIJELLY.

Cara-caranya :

- Ambil minimum 2 keping gambar @ maksimum 3 keping gmbr tempat kerja anda yang paling serabut, make sure gambar korang pun ada yek!

- Berikan sebab kenapa gambar tempat kerja anda lebih serabut dari tempat kerja Sumijelly?

Syarat2nya :
- Terbuka kepada sumer blogger2 di luar sana.

- Berlangsung dari 04 Disember 2009 – 18 Disember 2009

- Setiap entry yg sudah di buat, Sila tinggalkan LINK di kotak komen di http://sumijelly.com/2009/12/04/sj-peraduan-gambar-tempat-kerja-paling-serabut

- Sumijelly.com berhak menolak, membuang dan mengubah sebarang terma dan syarat.

- Segala entry yg di hantar selepas 18 Disember 2009 jam 5.00 ptg, TIDAK akan di layan.

- Setiap gambar akan di adili oleh para juri, antaranya Kerch, Yusrina, Sekilass dan Mila

Hadiah :
- Akan diumumkan kemudian. Yang nyata ia amat bernilai untuk korang memilikinya…

(pastikan copy paste cara dan syaratnya yek!)

Cepat…sila hantarkan penyertaan anda secepat mungkin.

Hari ni dah 17/12/09 esok closing date. Baru terhegeh-hegeh nak join.


Ini lah meja tempat kerja saya. Memang berserabut. Dah memang sejak azali saya tak boleh buat kerja kalau meja tu berkemas mau berkecah satu meja baru ada feel. Hahhahah bagi orang lain mungkin tak boleh kerja dalam suasana macam tu tapi saya dah terbiasa. Apa nak buat..lain orang lain ragamnya kan???

3 comments:

nizaa said...

semak ka semak samun ni? haha lawak ja...

nord@esntek73 said...

mak pak aiiiii...serabut giler...hampa ada harapan untuk menang niiii...good luck...klu kami x leh buat keja macam niii....

ibusinga said...

calit!!!
meja tak serabut...nanti orang kata kita tak kerja!!!

Blog Widget by LinkWithin