Tuesday, 15 December 2009

*** beware !!!!***

Unblock your Account


For security reasons, your Maybank2u account has been blocked due to inactivity or because of too many failed login attempts.

Please login at maybank to restore your account access.

Thank you for using maybank ! We look forward to serve you better.


Saya selalu dapat email ni. Konon-konon dari Maybank lah. WTF nya yang saya tak leh nak access account saya. Ni fraud la ni, kalau la saya ngong pi click kat situ hah sah2 la penyangak IT ni dapat login id dan p/word saya yer tak? Ini saya buat andaian sendiri la. Mujoq la duit dalam account Maybank saya tu tinggai balance account jer hehehehehhe tapi bila cukup bulan ada la duit dalam tu untuk bayar bil2...

Jadi ada tak sesapa yang dapat email cam saya tu?

2 comments:

nizaa said...

melambakk.....kalau nk tau tgk sender dia...btw, bank2 takkan hantaq email mcm ni...never! hehe

Sumijelly said...

sumi pun pernah dpt..
abaikna jer kak..
sakit hati jer tgk..hahaha

Blog Widget by LinkWithin