Monday, 14 December 2009

*** Lagi LIMA 2009..dah khatam la kot***

Citer LIMA 2009 khatam dah la kot. Letih nak post gambar tu ja. Wakakakaka.

1. Tu souvenier yang budak ber 3 tu dapat. Semua ada 3 lah. Dah 3 orang katakan.
2. Dah makan separuh baru teringat nak ambik gambar makan. Hehehehe saya makan Chicken Chop yang "nan ado" tu (dah complaint ngan En.Atan) yang ber3 tu order Nasi Goreng Thai.
3. Yang ber2 dah di hantar balik. Kami pi dengan motor ja. Ya la hari tu sesak tak sanggup nak celah bedah ngan keta weiii. Tinggal saya dengan anak dara tu ja hahahaha kami pi la kat booth jualan tu.
4. Kakak yang bergambar dgn ukiran kayu macam dinasour.

1. Lepas keluar dari MIEC Hall. Nak balik dah tapi depa sempat lagi nak posing atas buggy tu.
2. Tetiba datang sorang pakcik buat lawak dgn abang "hantarkan saya ke KL. Saya nak balik KL la" hihihihihih tersipu-sipu kejap abang.
3. Bangga menjadi anak MALAYSIA!
4. Ohh situ lah PILOT BRIEFING ROOM

1 comment:

Lyn Yusoff said...

best akak having fun with lovely family..
Lyn baca tpi tak sempat2 nak komen.
was great!!!

Blog Widget by LinkWithin