Saturday, 5 December 2009

**** LIMA 2009-part 1***

Tak larat nak stori-mori. Letih lenguh kaki. Hari ni 5/12/2009 di buka kepada orang awam untuk masuk tengok pameran LIMA 2009. Saya pun turut bawa 2 Tuan Kecik dan Puan Kecik masuk dalam MIEC Hall. Adult kena la 10 hinggit dan kanak-kanak below 12 FOC. Gambar ni di ambil masa nak masuk kedalam MIEC Hall. Orang punya la ramai. Maklum la cuti sekolah jadi orang-orang luar + dengan local maka ramai la jadiknya. Gambar ni taken by me!!! Lepas tu Tuan Kecik yang besar tu ambil alih.
Kapal (tak pasti laut ka terbang dah lupa) ada kat depan pintu masuk MIEC Hall tu. Layan la ambik gambar dulu. Panas oo time ni ya la kami masuk pukul 12 noon oii.
Pic taken by Tuan Kecik Besaq (abang la tu sapa lagi aihh)
Abang juga yang ambik. Tu nampak muka bg chik "hangit-lebam". Coti sekolah main panas macam tu la jadiknya.
Jeng-jeng..masa kami sesak2 tu kami jumpa ini orang. Fadzil Ahmad melaporkan untuk TV3 hahahahhaha. Masa dia sibuk interview itu orang putihh saya suruh Abang ambik gambar dia.

Ok cukup part 1. Buat peqangat petang sabtu nihh. Nanti akan menyusul part2 yang seterusnya sampai habih. Saya pening kepala sebenarnya panass dan lenguh kaki. Tapi anak-anak punya pasal tak apa la..depa syok dan gembira kita ibu-bapa ni pun gumbiraaaaaaaaaaaaaa


Ok dude selamat berhujung minggu yerkk..Madam Casper nak pi tenang kan diri di bawah shower

3 comments:

nord@esntek73 said...

weiiii..banyak jet dak yg masuk..mcm dulu2 ka best lgik...
ambik gambar sukoi n red arrow..jgn lupa madam..

nizaa said...

uii syok aih...tak penah masuk LIMA walaupun penah dok sana...huhuhu

*ayu the sun* said...

tak pernah ade experience tgk LIMA.. teringin gak..
one day.insyaAllah

Blog Widget by LinkWithin