Thursday, 3 December 2009

*** super duper bz***

Hari ini.
SIL call. Bagi tau nak datang.
Ok jer. 5 orang. Ohh muat la dalam kancil, 4 kat belakang 1 kat depan.
Tiba di jeti sekali madam casper kira..wah 7 orang beb.
Dua kali kita ulang alik angkut weiii. Yang sengal tu boleh tak mau nak taxi. Uwaaaaaa saya tension.
Time ni kan school holiday dan LIMA lagik. Kereta sewa macam kuih baulu panas. Laku oii. Satu Langkawi saya pusing cari van. Nan adonya. Tengok muka En.Atan..yang kulit "black sweet" dia tu nak jadik kala maroon jingga pun ada..hehehehehe.

Jadi saya agak bz la nak update blog ini. Wah statement. Kepada yang sudi singgah terima kasih saya ucapkan..nanti saya jengah dan link kan uoll. JANJI.

nota kaki tangan: Gambar adik botak sekadar hiasan tak de kena mengena dengan n3 di atas. Opsss tahun ni cuma 10 hinggit jer nak masuk dalam MAHSURI HALL tu :)

3 comments:

ibusinga said...

tahun depan kita nak gi langkawi...
kita nak naik keta kancil Cas boleh...??
:)

Madam Casper said...

Doc..
Hehehehehe tahun depan kita plan nak beli bas mini..meriah...

nizaa said...

keta kancil kami, wlupun kecik tapi banyak jasa wooo....

Blog Widget by LinkWithin