Friday, 4 December 2009

*** Sumijelly...terima kasih***

Tak sabar nak "mark" kalendar ni. Ok birthday KDYMM Sultan Kedah jatuh hari Ahad yer dan akan di c/4ward ke Isnin yahoooo cutiiiiii.
Ada tarian "pandek" tak??
Nampak tak kat envelope tu dari sapa??

Sumi.
Calendar cantik dah sampai.
Terima Kasih banyak2.
Balik tunjuk kat En.Atan.
Dia tanya mana dapat..heheheheheh baru la buka cerita.
Dia geleng pala pas tu dia kata "macam-macam la"
Ha tu la dia tu malas nak update blog dia. Sapa suruh ishhh.
Kisah kalendar itu.
Suka-suki masuk mencelah kat blog Sumijelly ni.
Rupa-rupanya mencelah, merapu pun dapat hadiah juga.
TERIMA KASIH Sumi.
Rasanya ada lagi contest akan datang kat blog Sumi. Jom ramai-ramai kita pakat terjah (ehem..ni promosi ni Sumi tak de lagi ker hadiah? hehehehehehhe")

Nota kaki tangan: Silalah jeles kalau korang tak ada kalendar 2010 huahuahuahua :)

7 comments:

Mohd Ridzuan said...

wah2..bestnye dapat calendar, nak separuh :p

nizaa said...

apa menatang tarian pandek tu?

nizaa said...

besday kami tak mau tanda ka? hahahaha

Madam Casper said...

wan..
nak ka?? heheheheh nanti akak hantar kalendar kuda naaaa

niza
haa tarian pandek ka apa ka yang punca negara seberang marah kita tu
haa bok mai bila tarikh lahir hampa kami nak tanda dalam kalendar. nanti kami bg minyak gamat kt hampa

Madam Casper said...

wan..
nak ka?? heheheheh nanti akak hantar kalendar kuda naaaa

niza
haa tarian pandek ka apa ka yang punca negara seberang marah kita tu
haa bok mai bila tarikh lahir hampa kami nak tanda dalam kalendar. nanti kami bg minyak gamat kt hampa

cik zatil said...

uiks kak casper nak give away minyak gamat dowh..hehe..

lame tak jejalan kat langkawi, btw 1st time gak dgr tarian pandek tuh..huhu

Sumijelly said...

haha..tarian pandek tu.. yg duk kecoh org Indon kata tarian derang. ala Torism ter masuk kat sedikit jer pun nak kecoh..kitaorg dh kuarkan dh tarian tu.. pun still kontrovosi..
letih tau boss kita org nak menjawab...
hahaha

Erk..besday sumi x moh tanda ka??
dh nak mai dah...
tanda tuk tahun nie jer.. bulan nie.. dan lagi 2 hari..hahaha

http://sumijelly.com

Blog Widget by LinkWithin