Friday, 4 December 2009

*** LIMA 2009***

Saya ambil gambar ni depan office saya saja. Tetiba dalam masa LIMA 2009 ni jalan sesak. Nak cerita pasal gambar di atas saja. Rasanya akak baju merah ni nak bawak anak-anak dia pi tengok air show. Harap maklum di tepi pagar airport tu penuh dengan orang nak tengok air-show yer. Public pulak esok baru boleh masuk. Tahun ni bagi saya air show kurang best sebab tak ada Red Arrow. Jet pejuang British tu kalau buat show wahhhh asap kala2 keluar...Okeh berbalik pasal Kakak tu, dalam jalan yang jammed tu tiba-tiba dia stopkan motor dia. Lepas tu anak dia yang berdua tu turun dari motor dan start jalan kaki. Yang baju pink tu dari dok dalam bakul depan terus dok kat belakang. Rupanya sebab apa? Sebab tu:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



Oh rupanya Abang Misai ada kat depan. (Yes abang polis trafik tu ada misai yer). Itulah jangan againt the law kan dah susah. Walhal time ni Abang Misai tu kerjanya cuma nak melancarkan lalu lintas jer.

2 comments:

ibusinga said...

sukhoi jugak puuujaaan hatiku..
last year tgk red arrows kat subang..
best!!!!!
kim salam kat abang Misai!

Madam Casper said...

Doc Singa
Haaaa hari ni kita nak masuk tengok.heheheheheh

Blog Widget by LinkWithin