Thursday, 20 January 2011

Random pics

Macam-macam jenis restaurant ada kat sini, Italian, Jepun, Russia..rasanya?? Oh tak tau la sebab aku sendiri tak dan nak pi merasa lagikk..dan ada The Loaf jugak.

Kapal layar yang di parking. Rasa macam kat monte-carlo la plak.



Jalan ni boleh sampai ke light house yang dalam citer My Spy tu. Sebelah tu Summer Palace yang di bina masa penggambaran Anna & The King tahun 1998 @ 1999.
The Danna Hotel. Katanya design ni sama dgn Waterfront kat Cape Town tu. Aku tak google lagi. Nanti aku google aku letak kat sini. Nak tau pasai The Danna masuk jer SINI

Tok dan Tok Wan ni selalu mai sini..wish dapat la jumpa depa dan ambik gambar..wakakakakaka



Semua pic kat atas adalah serenity kat tempat kerja baru. Sesiapa yang pernah ke Pulau maka tahulah kat mana areanya kan??? Memang nice-view tapi start dari pukul 9am sampai pukul 7pm panas jerr. Segan nak keluar meronda. Ada lagi pic yang aku nak ambik tapi tunggu lah. Pic yang light house tu memang cantikk view nya. Tunggu...

No comments:

Blog Widget by LinkWithin