Friday, 11 March 2011

SRK in da house

Pic adalah tidak clear. Masa ni SRK ada shooting kat Pulau dan dia ada dinner dgn Tun M. Nak ambik pic dia mmg hazab sebab bodyguard dia cam @%#@%@%$@^%@^%#^. Bila nampak kita pegang camera bodyguard dia boleh sound kita "no picture please" dan "kalau nak ambik pic no flash". Memang banyak cikadak tau. According to my lady boss yang ambik pic ni SRK tu ala2 bangla jer and guess what my lady boss berdiri depan SRK pun dia tak cam dan dia tak teringat nak ambik pic SRK...hahahahahahahah
SRK bertopi putih tgh sign autograph untuk anak beranak owner bot tu. Lupa nak update dia mai sini sebab shooting Don 2.Korang pun paham kan karenah puak2 ni macam mana so jangan byk tanya cuma yang kena berurusan dengan puak2 ni mengeluh sbb geram huiiiiiiiiii

No comments:

Blog Widget by LinkWithin