Thursday, 7 April 2011

Ishh rimas lahhhh


Hampa semua rasa rimas dan lemas tak bila ada orang dok bercerita kat kita pasai duit dia berkepuk-kepuk?Rimas kan? Lepas tu jaja pulak dia labur kat projek itu dan projek ni dan amount yang di laburkan tu puluh-puluh riban. Adoiii memang berbulu habis. Kenapa lah suka menunjuk? Bercerita?
Yang boleh timboi cerita ni...adalah Pakcik bergelar Haji mai hantar quotation. And yess dia bercerita pasai duit berkepuk yang dia ada..uwaaaaaaaa aku dah menguap time tu. Dia pun keluar dan lepas tu dia masuk balik dan dia tanya pasai one of our tenant....wth??? Yang kalut pasai apa as long as the tenant tu tak bagi masalah kat aku sudah la...yang lain ada aku kesah??? Bak kata Danish Mak Tom...." ku tak kishah aihh"
Ini jer yang aku dapat dari EA..untuk belanja huhuhhuhu....maklumlah duit tak berkepuk.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin