Monday, 4 April 2011

Tahniah Sam!!!

Tahniah..Shaheizy Sam. Dia di nobatkan sebagai Artis Popular 2010. Dia memang layak untuk menang..last year jer berapa filem dia berlakon dan semua box-office. Adnan Sempit, Ngangkung dan lain-lain ler. Yang tersentuh bila dia tak lupa mak dia tu. Memang anak yang baik. Part masa nak umumkan artis paling popular tu memang terbaik coz ada Usop dan Abi Hurairah. Yang ber 3 tu memang dah mereng, masuk 2 lagi pun gila juga,,,dan yang di nobatkan sebagai artis paling popular pun mereng+gila juga....so meriahhhh.

Untuk kategori lain korang masuk la mana2 blog sure ada citer niii...aku malas nak list satu2...hahahahahahah aku tunggu part ni jer sebab dah agak anak arwah Pak Samad ni menang. Tapi tersentap juga sebab Mek Kiah tak menang untuk kategori Pelakon drama fofular tu...tetiba dapat kat Mek Pasah....

No comments:

Blog Widget by LinkWithin