Friday, 1 July 2011

Sibuk

Minggu yang sibuk...
Entah apa yang di sibukkan aku sendiri tak tau nak citer macam mana. Mula dengan aktiviti cat rumah. Sebut pasal cat rumah..mula2 EA kata nak cat color hijau. Bila dah sampai ke kedai hardware...belek katalog nak dia pilih color Oyster Grey. Bila dah cat tu boleh lahhhhhh hehehehe. Bila dia rasa tak cun baru dia kata nanti kita layer dengan color hijau. Ha ambik...biar lah dia buat lepas ni.
Lepas tu sibuk apa lagi? sibuk pasai anak2 ler. Kami cirit birit..lepas tu MC..lepas tu apa? Nanti lah citer hahaha boleh cam tu...bukan apa aku bizi...

cioooooo untuk sementara waktu

No comments:

Blog Widget by LinkWithin