Wednesday, 17 August 2011

Tak balik Kamunting

Tajuk tak boleh blah.
Ok dah buat keputusan raya tahun ni tak balik Kamunting menziarahi ayahanda. Ini yang ak sendiri tension dengan perangai buruk aku nih. Kalau dah "jauh hati" tu makan tahun la nak ok balik. Ingat "jauh hati" & merajuk tu beza yer.
Hari tu dah bagi tau EA tahun ni kita tak payah balik Kamunting. Dia terkejut dan dia tanya habis tu nak ke mana? Aku sengih jer dan pelan-pelan bagi tau dia kita pi Penang. Dia diam jer ler...hehehehe esok-esok dia setuju ler tu.
Kenapa aku ber"jauh hati" sangat?? Ada entry aku meroyan pasai adik aku bertunang tak di beritahu dan semalam birthday adik aku yang ke 2 tu. So aku wish la kat fb dia..nan ado response dari dia. Fineeeeeeee aku terus "jauh hati". Mungkin bagi sesetengah orang benda ni remeh tapi tidak bagi aku. Jadik alang-alang macam tu biar kita senyap sepi terus,....

Ok stop dulu...kerja menimbun nak kena settle sebelum nak coti raya..

1 comment:

PUTUBAMBU said...

hmm.. payah gini

sabar ye Cas..
ada2 ketika..jgn diikutkan perasaan marah tu lama2..

Blog Widget by LinkWithin