Thursday, 29 September 2011

Jamuan Hari Raya

 Kambing panggang. 2 ekor sat jer habis..aku makan 2 slices jer tak berani nak makan banyak. Tu pun semalam dah rasa sakit sana sini. En.Suami marah sebab aku makan daging kambing hahahaha.
 Encik Suami pun datang. Anak dara aku yang monyok sebab dia pening kepala. 

 Kelmarin jamuan hari raya kat office. Pic nan hado..sebab tukang ambik gambar tu dia tak adjust setting camera tu. Jadi layan la mana yang ada. Gambar yang ramai-ramai tu adalah gambar aku, bos dan staff. 11 orang jer kami.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin