Monday, 3 October 2011

20 weeks

20 weeks already. Due date aku bersalin 2/2/2012. Time passes qucikly...lagi  4 bulan ibu bersalin....itu kata Luqman. Ya aku pun macam mimpi, terasa cepat benar aku mengandung kali ni.  Semalam aku pi buat ultrasound...the baby is growing well dan Doktor bagi tau yang kedudukan songsang sebab kepala di atas. Nak tergelak pun ada juga tapi takkan aku nak pangkah doktor tu kat situ juga. Ya la aku baru 5 bulan mengandung, jadi tak ada apa yang nak dikhuatirkan walaupun kepala di atas..banyak masa lagi nanti dia buat la u-turn. ( erkk aku bukan bercakap besar tapi itu pandangan aku yer). En.Atan sibuk tanya gender baby ni...tapi harap maaf yer baby malu nak tunjuk...dan aku pun dah tak kisah boy or girl janji semuanya selamat. Aminnn tapi En.Atan masih mengharapkan girl ehh dia pulak yang over hek hek hek.

1 comment:

Deena Yasmin said...

harap2 Allah makbulkan permintaan kome... :)

Blog Widget by LinkWithin