Monday, 3 October 2011

Sambil!!!!



Pagi tadi sambil nak mai qeja singgah beli biskut untuk bekalan Danish. Langsung beli jeli ni . Beli 3 bungkus ..Danish ambik sebungkuih. Balance 2 bungkuih aku masukkan dalam ice-box Bukan apa untuk projek si Abang esok. Depa ada hari keusahawanan. Jadik jeli tu untuk di juai la. Balik nanti boleh sambung masukkan dalam ice-box kat rumah pulak dan harap2 adik-adik dia tak perasan la kalau tidak jenuh menangis Abang tu. Badan jer besaq tapi dalam hati ada taman yeop oiii .

No comments:

Blog Widget by LinkWithin