Tuesday, 4 October 2011

Sarapan dan ??

Breakfast neslo dan kuih raya jer. Tapi tak boleh nak makan banyak-banyak sebab manis la sangat. Nak kena jaga masa pregnant ni. Bukan apa potensi baby nak besar tu ada. Masa bersalinkan Muad'z berat dia dah 4kg dan aku push dia keluar masa bukaan 4cm. Huh masa tu mana tahu yang baby besar dan aku dah tak tahan so aku minta nak push kan saja. Dok mencari pati delima tak jumpa lagi...dok qekah yang buah tu tak larat nak kunyah dah..dah la tu sebijik 3.90 beli sebiji mana nak cukup...

Perut 20 minggu...

2 comments:

Deena Yasmin said...

wahahaha... slumber kodok jer tunjuk peyut yang ramping tu yer... :))

Madam Casper said...

hehehehhehehhee..ingat nak ambik pic x mau cover baju heheheh satgi sensor plakk

Blog Widget by LinkWithin