Friday, 18 November 2011

Gemuruh Suara




Lirik lagu Gemuruh suara
Kalau engkau jatuh
Jangan engkau lemah
Kerana hidup mengajar kita
Jangan cepat mengalah
Bina yakin diri
Mampu kita lakukan
Tiada yang mustahil
Segalanya boleh
Kita bergandingan meraikan
Malaysia
Gemuruh suara
Jadi bangsa berjaya
Gemuruh perkasa
Bawah satu bendera
Nama kita bina
Diseluruh benua rasa bangga
Genggam amanat wira
Julang panji Malaysia
 TAHNIAH kepada pasukan Harimau Muda semalam sebab berjaya membaham Garuda walaupun bermain dihadapan berpuluh ribu penyokong Garuda. Walaupun menang tipis 1-0 tapi itu dah cukup bermakna. Syabas juga kepada KFC yang berjaya menghalang gol dari dibolosi. Harap KFC terus kekalkan prestasi cemerlang tu untuk 19/11/11 ni. Aku dan budak ber lima tu pun terjerit-jerit tengok games semalam. Marah berapi bila Coach OKS dilarang duduk kat barisan bangku pemain simpanan. sebab mempertikaikan keputusan pengadil. Tapi tetap dia berkomunikasi dengan assistant dia thru walkie-talkie tu. Curlastt...walau di halau tanggungjawab tetap di laksanakan. Ada pemain Garuda nama Diego tu aku hangin sungguh. Opss yang jaringkan gol semalam tu Syahrul Azwari Ibrahim  ..no 18 ok!!!

PM yang ada di Bali pun tak ketinggalan tgk perlawanan bola semalam.

Ini lah dia Syahrul Azwari Ibrahim..No 18..sebaik sahaja dia jaringkan gol wallah terus dia cium  Jalur Gemilang yang tersemat didada dia tu.
 ..
No 14 Izzaq Faris Ramlan

Noted: Pic PM & Izzaq Faris dari Kosmo dan pic Syahrul dari Wyna punya blog.Terima Kasih!!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin