Monday, 5 December 2011

Macam mana??

Macam mana ibu tau yang:-


1) Kami mandi tak gosok gigi , tak sabun dan tak syampu rambut??
Hahaha habis dah masuk bilik air tak sampai 5 minit lepas tu dah keluaq.


2) Kami tak basuh pinggan lepas makan?
Well..kalau dah letak ja pinggan dalam sink tu sapa yang tak tau.


3) Kami tak potong kuku?
Oh anak ku bukan kah every week ibu yang potong kuku kaki dan tangan korang???


4) Kami buat salah?
Habis kalau nampak ja muka ibu terus nak explain macam-macam i tau la


5) Baju kotor dan bersih bercampoq?
Habis yang tukang lipat dan simpan baju tu sapa??? Ibu jugakkan.





 Perut membesaq bagai johannn




Apa pun because i was your mother so luar dan dalam anak-anak tu i tau la...

No comments:

Blog Widget by LinkWithin