Wednesday, 28 December 2011

Week 34 & list

1- Mitten
2- Booties
3- Baju NB
4- Seluar NB
5- Diapers NB
6- Tuala
7-Botol susu
8-Barut
9-Selimut
10-Kain batik
11-Stokin
12- Ubat-ubatan
13-Minyak Yue Yee Cap Limau
14-Minyak Panas
15- Minyak Gamat
16- Syampu, bath soap & losyen
17- Napkin

Apa lagi yang nak kena beli?? Aku baru  beli items yang no 1, 2, 3 & 6. Yang lain belum lagi..haishh sempat la gamaknya sebab due date 2/12/2012.

Updated check up untuk week 34.

Fuh dah 34 minggu pun. Cepatnya masa berlalu dan berputar. Tak lama lagi bersalin lah aku. Oh ya latest check up ni dapat discover yang baby songsang. Tak per baru 34 minggu kan..esok lusa dia buat u-turn la tu :) Tak payah nak bimbang sangat..kalau tak u-turn juga kita potong jer lah senang....








No comments:

Blog Widget by LinkWithin