Thursday, 5 January 2012

Week 35



Next week dah 36 wks bersamaan dengan 9 bulan. Fuhhhh aku punya mimpi ngeri tu makin menjadi-jadi. Semalam ja aku dah tak boleh nak duduk..rasa serba tak kena. Rasa macam nak beranak sesangat pun ada. Sesungguhnya dan sesungguhnya memang mendebarkan aku. Jalan dah macam penguin..kat bawah tu dah rasa sakit. 8/1/2012 ni nak pi check up lagi dan nak tengok budak kecik kat dalam ni macam mana kedudukan dia..masih breech atau dia dah buat u-turn. Tapi kalau dah 35 minggu dia dok macam tu rasanya dia dah selesa dan tak mungkin dia nak u-turn pulak. Apa pun aku doa agar semuanya selamat!!!





No comments:

Blog Widget by LinkWithin