Thursday, 19 January 2012

Week 38

Dah 9 bulan 2 minggu. Kaki pun dah surut bengkak. Maka tunggu sajalah masanya. Minggu ni last kerja..aku dah ambik cuti. Clear perabih balance2 annual leave thn lepas. Nak rest kat rumah sebelum di tolak masuk ke labor room. Blog pun malas nak update dah. Memang malas nak buat apa pun. 
La ni hari-hari kena check daily bp sebab darah ada naik skit. Tak per redha jer. Hari Sabtu lepas dah ada rasa contraction. Aku tunggu jer kalau heavy sangat baru ke hospital. Masuk hari Isnin tu rasa sakit dah reda. Memang dok doa jangan la delivery cepat sebab aku tak hand over kerja aku lagi. 

To all jika ada salah dan silap maafkan aku yer...minta maaf la sebelum aku di tolak masuk ke labor room ni. 
InsyaAllah kalau semua dah ok aku update ler citer lepas aku delivery.

Ada juga nak citer pasai kes Alya tapi nantilah. Malas aku nak fikir sangat buat masa sekarang. Takut nanti bp mencanak naik. 

1 comment:

tunoor73 said...

ok mem..selamat beranak....

Blog Widget by LinkWithin