Tuesday, 27 March 2012

2 bulan yang....

2 bulan yang konon plan nak rest tapi tak dapat rest yang ada cuma stress har har har....
Pendek cerita selamat melahirkan Che Nah pada pukul 1107am pada 27 January 2012 bersamaan 3 Rabiulawal. Proses melahirkan berjalan dengan lancar dan senang. Aku dah rasa sakit tu pada 26/1 lagi tapi boleh tahan lagi. Bukan apa kalau ke hospital awal pun sah2 la kena dok kat dalam maternity ward tu dulu baik pergi jer terus masul labor. Yang best tu aku dok ingat kan baby boy sebab scan tak nampak..last minute scan sebelum masuk labor pun x nampak...tapi bila keluar jer nah..its a girl hahahaha Syukur.
Che Nah ok jer tak meragam. Malam tidoq nyenyak...jaga nak menyusu jer. Lepas ni dok kat Mak Tom la dia sebab aku dah nak mula kerja. Yang tak tahan dengan Muad'z lah sebab dia asyik mengoceh Che Nah. Yang lelain berebut nak dukung.....

Ok stop sini dulu...len kali sambung...rindu dengan blog aku yang nan hado nihhh...

1 comment:

My Life My World said...

Selamat mendapat baby baru. Best nyer ... mesti hari-hari tak sabar nak balik umah tengok anak kan. Hilang stress tu :)

Blog Widget by LinkWithin