Friday, 20 April 2012

Hilang stress

Tahu sangat lah nak ujung-ujung bulan ni ramai yang stress. Maklum nak buat report la tu la ni lah. Aku tak habis-habis dengan filing yang mana amat mencemuihkan jiwa tangan aku. Ko ingat best ker buat filing? Dah la tak de assistant. Wah demand nak assistant ker. :) :)  Hahahaha dah selesa buat kerja sorang2 dowh. Tak reti aku dengan assistant bagai nih. Satgi depa buat kerja tak memenuhi tahap piawaian aku kan kena zassssssss. Apa yang dilalut ni?? 
Stress...teringat Tok Besah yang uzur di kampung, Ayah yang accident dan hasil yang dapat peha dia patah.  Walaupun kami tak rapat tapi ................ bak kata pepatah "cubit paha kanan..yang kiri terasa juga". 
Tak tau la jadi balik ke tidak ziarah depa berdua...harap-harap jadi lah. 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin