Tuesday, 3 July 2012

Kisah Hari ini



Pagi tadi jam 850 am. Masa nak hantar Che Nah dah Abang Teh ke rumah Mak Tom. Aku macam biasa bagi signal nak masuk simpang kanan. Tetiba mai motor bedebummm . Kemek la bumper kereta antik aku. Budak tu jatuh tergolek. Mujoq keta tak banyak kalau tidak entah la apa jadik kat budak tu. Dah la dia bg tau dia pregnant 3 bulan. Aku ni bukan boleh, cakap berdentam dentum..garang macam singa anak2 kata tapi hati cepat belas. Aku minta ni phone dia...lepas hantar pomen mmg nak claim kat dia la. 


No comments:

Blog Widget by LinkWithin