Wednesday, 29 August 2012

Hajat

Hajat lepas Ramadhan...

1.- Adoii nak siap kan assigment yang dah berkurun tertunggak. Target tahun depan mesti graduate. Tapi lappy rosak anakanda sulung telah terpijak screennya adoii duitttttttttttt

2.- Re-painting balik dinding rumah bg malar segar. Hah supaya selesa jer lepak dalam rumah yang luasnya lebih besar sikit la dari reban ayam tok wan jual gas kat bawah tu. 

3.- Setiap Sabtu dan Ahad..pi jogging atau lebih kepada lenggang mak limah di tepi jalan. Start nak jaga kesihatan beb..maklum lutut dah start sakit maknanya dah overweight 

3.- Lepas UPSR akan enroll abang ke kelas music. Dia beria nak belajar gitar. Ok kita proceed.

4.- Untuk final exam nak enroll Kakak dan Bg Chik pi tuisyen. Heee angkat tangan sbb memang tak dan nak ajar depa. 

5.-Sambung balik menulis...dok cari balik buku nota lama-lama yang ada terkandung coretan novel atau cerita yang tak pernah siap.

6.- Erkk nak beli set pinggan corelle boleh??


No comments:

Blog Widget by LinkWithin