Friday, 10 August 2012

Rezeki 20 Ramadhan

Ayam goreng KFC...anak2 request. Bihun goreng tu makcik kedai nasi campur yang selalu kami pi makan tu sedekah. Semalam memamg dah tak sempat nak masak jadi beli ja lauk. Makcik ada buat kenduri jadi dia sedekah kepada kami nasi tomato, bihun goreng dan bubur kacang.Alhamdulillah.

Ayam goreng 4 ketul. Patut 6 ketul tapi salah beli hahaha maklum time tu tgh mengelamun. Apa pun cukup anak beranak.

Nasi beriani dan lamb shank. Sumbangan company. Terbaik. Cukup untuk 1 keluarga. Alhamdulillah.


Alhamdulillah rezeki 20 Ramadhan. Terima kasih kepada yang sudi bersedekah...semoga murah rezeki anda. Lauk yang di beli untuk berbuka tu di brought forward kan ker sahur :). Jadik tidak ada pembaziran disitu.

1 comment:

PUTUBAMBU said...

uiii..bestnya lauk2 tu!!

Blog Widget by LinkWithin