Wednesday, 26 September 2012

Beg gajah

Beg gajah. Sebab di panggil beg gajah sebab kat luar tu ada gambaq gajah kan. Masa baru beli tu cantik,  warna biru. Dah setahun lebih guna ni. Tahan lasak la juga. Aku suka sebab senang nak masukkan dalam poket seluar. Kita kan fesyen malas nak bawa2 handbag kalau nak pergi beli barang ka apa. Poket kiri beg duit poket kanan handphone dan kunci kereta. Kalau ada pocket doraemon tu kan baguih. 

Dalam tu isi macam-macam, IC, my kid anak-anak, ATM card dan duit. Hehe duit tinggai seringgit jer pong. Kita kalau suka sesatu barang tu kita guna sampai lunyai. Bila dah rosak baru la nak beli baru :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin