Wednesday, 21 November 2012

I really need a rest

Sebelum tu, itu lah result UPSR anak sulung kami Luqman Atiff. Masa nak pi collect result tu tak der apa2 perasaan pun. Rileks  dan redha saja dengan apa keputusan yang dia dapat. 2A 2B 1C...LULUS. Kalau ada D gagal la hang :).  UPSR bukan penentu masa depan..jika panjang umur banyak lagi ujian-ujian yang harus di tempuhi. Maka berusahalah selagi bernafas. 

Ok i really need a rest :(. Gua letih beb!! letih dengan kerja, letih dengan karenah anak-anak, dengan tetangga, dan dengan semuanya lah. Please i need a rest!!!!!!!!!. Tapi ayat tu tersangkut kat anak tekak jer dia tak nak keluar melalui mulut ni. Rasanya bila umur 40 bebanan tu akan kurang sikit kot kan? Bila saya umur dah 40 umur anak saya bermula dari yang sulung  17-sibuk dengan SPM la pulak, 14- ok dah besar still kena pantau sebab dunia kian mencabar, 13-lagi kena kawal ketat sebab anak dara,  10- heee dah besar boleh urus diri sendiri dah. 7-muaz masuk darjah 1 hehe dan 5- che nah dah 5 tahun. Time tu anak2 dah besar so boleh la rest jika umur masih ada...

1 comment:

sharkcreep said...

Download Templete for blogger... FREE..
goo.gl/eO9D3

Blog Widget by LinkWithin