Wednesday, 28 November 2012

Separuh dah settle

Alhamdulillah.

Minggu ni minggu stress bagi aku. Fikir itu dan ini. Memang teramat stress. Sampai dah ambik keputusan nak resign jer sebab terlalu stress. Stress dengan karenah nakal anak-anak yang sedang nak membesar. Yang nak masuk remaja tu lagilah. Dah macam-macam hal. Dulu tak pandai nak keluar malam, lepak dekat taman dengar juga cakap dan larangan. Sekarang sejak ada sepupu yang bertandang ni dah pandai keluar malam. Bersembang asyik berkisar pasal awek. Yang stress adalah aku :). 

So dah dapat alternatif lain. Bang Chik akan di enroll masuk ke hostel next year. Rasanya inilah jalan yang terbaik buat masa ni. Memula nak enroll kakak sama.Tapi bila check dengan guru besar dia orang cuma ambik student dr form 4-6 . Maka  bang chik sajalah yang dok hostel nanti. Ok selesai satu masalah.

Yang lain?? Tunggu 

1 comment:

Yatie said...

Ykkan sabar...dah dpt my reply? Yatie, sawanila

Blog Widget by LinkWithin