Friday, 22 February 2013

Keeping up with Kardashians

Korang ada tengok tak realiti show ni?  Dulu I follow juga series ni but not sure sampai season berapa. Yang I boleh follow cerita ni sebab bapa dia orang Robert Kardashian adalah peguam bela kepada O.J Simpson yang di tuduh membunuh bekas isteri dia. Dek kerana kepintaran Robert ni lah O.J Simpson terlepas dari hukuman. Ok yang part I tak follow cerita ni sebab ada satu episode tu tak ingat lah season berapa...Kim bergaduh dengan Mak dia orang Kris. Lepas tu dia dengan biadap "bertoje" dengan Mak dia dan dia baling handphone Kris dari tingkat atas ke bawah disertai dengan kata-kata kesat. So rasanya cukuplah setakat tu saja i follow sebab tak sesuai dengan cara hidup kita kan???

Itu saja cerita hari ini...hahahahaha

ps: nasi tomato dan ayam masak merah tadi sedap hehehe

No comments:

Blog Widget by LinkWithin