Thursday, 18 April 2013

Korang dah ada ker?

Rasanya 1:10 orang kat Malaysia ni dah ada insurance kan. Kami baru saja apply. Masa anak baru 2 tak terfikir pun nak ada insuran apa semua. Rasa macam tak perlu saja. Tapi bila dah anak masuk 1/2 dozen dan pelbagai penyakt melanda dunia masa kini maka barulah rasa insurance itu perlu. Satu hal pulak kami mencari insurance mana yang sesuai...untuk merangkumi 8 beranak kami. Ya la alang2  harus la cover semua kan. Cover semua dan mampu bayar. Tu yang penting. Akhirnya kami pilih Etiqa Insurace saja. Cover untuk 8 beranak dan kos sebulan cuma RM 74.00 dan tak payah nak pening beratur sebab buat autodebit masuk saja gaji terus debit RM74.00. Senang sajer kan??

No comments:

Blog Widget by LinkWithin