Wednesday, 12 February 2014

Cabaran

Setiap minit dunia akan berubah. Percayalah. Saat kita mengerdipkan mata, jarum minit bergerak kedepan, kita sudah ketinggalan.Nak luahkan rasa marah, geram yang menggunung pada siapa? Kecanggihan teknologi membawa mudarat disebalik kemudahan. 
Allah..letih sebenarnya nak mengadap karenah anak remaja yang darah tengah membuak-buak ni. Ibarat menarik rambut dalam tepung, tepung jangan selerak, rambut jangan kasi putus. Selalu remind diri sendiri jangan kalut nak perleceh anak orang sebab la ni Allah bayar cash kat hang!! ambik. Habis satu hal..satu hal. Ya faham umur macam gitu keinginan  untuk tahu membuak sangat. Ini yang amat membimbangkan takut yang bukan-bukan dilakukan. Minta simpanglah perkara-perkara begini kan.
Kadang-kadang rasa nak putus asa..biar saja. Tapi ini amanah mana boleh camtu kan? 
Arghh tetiba idea hilang...nanti sambung aaaa

2 comments:

PUTUBAMBU said...

Assalammualaikum cas...

call saya boleh tak? urgent

Madam Casper said...

Putu bagi hp no...

Blog Widget by LinkWithin